Frans Joris Esmeijer, klinisch psycholoog

Frans Joris is gehuwd, heeft 2 kinderen in de tienerleeftijd en woont in Arnhem. Hij is werkzaam in eigen praktijk vanaf 20012 en daarnaast als klinisch psycholoog/praktijkopleider bij I-Psy en I-Psy Youz in Arnhem. Tot zomer 2020 ruim 10 jaar als manager behandelzaken en praktijkopleider bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie op diverse locatie in de regio Gelderland. Vanaf 1994 werkzaam geweest als diagnosticus, gedragskundige en praktijkonderzoeker in het veld van jeugdbescherming, speciaal onderwijs en jeugdpsychiatrie, vanaf 2000 als behandelaar van kinderen, jongeren en volwassenen. Hij is onder meer opgeleid in cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Registraties als gezondheidszorgpsycholoog (2000) en klinisch psycholoog (2006). Verder als supervisor bij VGCt, VKJP, NIP en NtVP.

Janine Obbink, psychotherapeut en gezondheidszorgpsycholoog

Janine (nog geen foto) werkt op dinsdag en vrijdag voor de praktijk. Zij is tevens werkzaam bij Praktijk de Rietkamp in Aalten en bij Praktijk van Dongen te Westervoort.

Sabine Gobardhan, orthopedagoog in opleiding tot systeemtherapeut.

Sabine (foto) werkt vanuit een brede ervaring met hechtingsbevorderende behandelmethoden met zowel kinderen als volwassenen. Zij is tevens werkzaam bij Pro Persona Jeugd te Ede en in eigen praktijk: Studio-Eigenheid te Rozendaal.

Farshad Fallah, gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot specialist (klinisch psycholoog)

Farshad (nog geen foto) werkt op zaterdagochtend voor de praktijk. Hij is tevens werkzaam bij Centrum voor transculturele Psychiatrie Veldzicht te Balkbrug en bij I-Psy te Arnhem

Samenwerking

Er wordt o.a. samengewerkt met gezondheidscentrum Aquamarijn te Arnhem, met Studio-Eigenheid in Rozendaal, met Van Poppel Psychotherapie te Pannerden en met Speelruimte Speltherapie te Arnhem.